Facebook Marketing

Facebook tinde sa faca mai multe lucruri fata de alte retele sociale si permite oamenilor nu doar sa se conecteze cu prietenii sau sa distribuie lucruri, ci are si abilitatea de a conecta oamenii cu brandurile sau companiile.

Prin intermediul paginilor business-friendly, Facebook permite promovarea produselor sau a serviciilor intr-o maniera prietenoasa, in care oamenii (fanii paginii) aleg ce branduri le plac si de la care vor sa primeasca actualizari.

Facebook este lider din punct de vedere al numarului de utilizatori care folosesc aceasta platforma, avand peste 4 milioane de utilizatori numai in Romania, numarul acestora fiind abia la jumatate cu un an in urma. Companiile multinationale au o strategie bine definita de promovare prin intermediul Faceboook si interactioneaza cu fanii lor zilnic, tinandu-i la curent cu cele mai noi anunturi sau produse.

Facebook Ads

Facebook ofera posibilitatea rularii anunturilor sponsorizate.

Anunturile sunt afisate vizibil publicului tinta, care se poate targeta dupa locatie, varsta, sex, interese, starea relatiei, educatie etc… Prin aceste anunturi se poate promova direct site-ul dumneavoastra sau pagina de Facebook personala pentru a obtine fani si implicit, mai multa vizibilitate.

Serviciile noastre de Facebook Marketing includ crearea unei pagini de Facebook dedicata promovarii produselor sau a serviciilor dumneavoastra, administrarea si promovarea paginii in vederea cresterii numarului de fani, respectiv potentiali clienti, si raportarea feedback-uluiprimit din partea fanilor pentru a va putea imbunatati produsele sau serviciile.

De ce sa aveti o pagina de Facebook?

  1. Costuri mici de promovare
  2. Public targetat si fidel
  3. Vizibilitate crescuta pentru potentialii clienti
  4. Promovarea anunturilor, produselor sau a serviciilor noi fara costuri suplimentare