Magazin Online la cheie

Iti doresti un magazin online la cheie? Cauti o solutie eCommerce care sa iti ofere un business online la cheie – si sa te scape de toate grijile tehnice?Pentru ca, daca raspunzi cu da, s-ar putea sa te numeri printre cei care ajung in site-ul SBK Design organic pe acest cuvant. Sau printre cei care ne-au intrebat nesiguri daca facem si asa ceva.Raspunsul, pe scurt: DA, realizam si magazine online la cheie.

Siteurile dezvoltate de SBK DESIGN sunt foarte usor de folosit incat cei mai multi dintre clientii nostri pot sa isi gestioneze singuri magazinul online dupa realizarea acestuia.

Avem insa in portofoliu si cateva magazine online complete, livrate la cheie, pe care le-am realizat pentru clientii care au ales cea mai comoda optiune dar si pentru cei care pur si simplu nu aveau timp sa se ocupe personal.

Asadar, daca vrei un magazin online gata de lansare, complet echipat cu tot ce trebuie, incepand de la datele firmei si pana la integrarile cu firme de curierat, procesatori de plati, facturare sau marketing, articolul de astazi este pentru tine.

Ce inseamna un magazin online la cheie

Acum, probabil stii deja ce presupune fiecare tip de platforma de comert online: open-source, SaaS sau custom.

Nu mai e nicio noutate faptul ca recomand platformele de inchiriat oricand in detrimentul open-source sau custom – si asta nu doar pentru ca am creat una, ci si pentru ca vine la pachet cu avantaje greu de egalat de restul platformelor.