Optimizare SEO

Asigura o crestere constanta a afacerii tale cu una dintre tehnicile de baza in marketing online – SEO (optimizarea in motoarele de cautare)

Iti aducem trafic targetat si te ajutam sa ajungi la consumatorii interesati in mod direct de produse sau servicii ca ale tale.

  • Dezvoltarea brand-ului. SEO functioneaza atat la o scara locala, cat si nationala – poti domina piata locala sau poti ajunge in fata consumatorilor din toata tara. Te putem ajuta sa iti faci brand-ul cunoscut si sa il dezvolti peste asteptari.
  • Rezultate durabile, care se pastreaza in timp. Odata ce o strategie SEO este bine implementata, rezultatele vor dura mai mult timp, iar tu vei fi linistit, stiind ca website-ul tau se pozitioneaza in topul rezultatelor Google, fiind gasit zilnic de catre clientii potriviti, fara sa mai investesti in publicitate.
  • Crestem numarul de comenzi (daca ai magazin online). Un calcul simplu: mai multi vizitatori targetati = mai multi potentiali clienti = mai multe comenzi.
  • Crestem numarul de contactari (daca ai o firma de servicii). Aducem vizitatorii interesati. De aici e doar un pas ca acestia sa se transforme in clienti.
  • Crestem eficienta celorlalte metode de marketing online. Interactiunea repetata a vizitatorilor prin cautarea pe Google.ro cu brand-ul este un factor important in procesul de cumparare.
  • Crestem veniturile si cifra de afaceri. O piata de desfacere uriasa. Treci de barierele magazinelor fizice si ajungi in fata consumatorilor din intreaga tara.
  • Pozitionare in fata concurentei. Utilizatorii de internet rareori vor naviga prin pagini intregi ale motoarelor de cautare. Castiga cursa si fii primul care capteaza atentia potentialilor clienti cu o optimizare SEO eficienta!